🔥🔥🔥 special topic VIKEND DELAVNIC!🔥🔥🔥

posted in: EVENTS | 0
28-29 FEBRUAR in 1 MAREC
PETEK 28. FEBRUAR 2020- center Špela Dance, Ljubljana
16:30 – 18:30 JOGA ZA SREČNE BOKE
19:00 – 21:00 GIBI TREBUŠNEGA PLESA – INTENZIVNO EXSTENZIVNO aka DRILLING!
SOBOTA 29. FEBRUAR 2020- Parmova 25, Ljubljana
10:30 -12:30 JOGA ZA ZDRAVA in GIBLJIVA RAMENA!
13:00 – 15:00 ELEGANCA? Ja, prosim!
NEDELJA 1. MAREC 2020 – Parmova 25, Ljubljana
10:30 – 12:30 ODPRIMO PRSNI KOŠ in POPRAVIMO SVOJO DRŽO z jogo
13:00-15:00 BOOTYLICIOUS – UMETNOST GIBANJA Z BOKI
CENA VIKEND PAKETA:
1 DELAVNICA = 35 EUR
3 PLESNE DELAVNICE= 70EUR
3 JOGA DELAVNICE= 70EUR

ALL INCLUSIVE (6 delavnic)= 120 EUR

 
KER SO MESTA OMEJENA SO PRIJAVE OBVEZNE!

POŠLJITE svoje ime ter ime delavnice na mancapavli@gmail.com!

JOGA ZA SREČNE BOKE  – PETEK 28. FEBRUAR 2020- center Špela Dance, Ljubljana
/ YOGA FOR HAPPY HIPS  –  FRIDAY 28th FEBRUARY 2020 – Špela Dance center, Ljubljana
16:30-18:30
Naši boki in mišice, ki jih obkrožajo so lahko zelo zategnjeni, ponavadi zaradi konstantnega sedenja za volanom ali pa za računalnikom. Kar 22 mišic je povezanih z gibljivostjo naših bokov! Včasih se nam niti sanja ne, da je vzrok naše zategnjenosti v  predklonih ali pa pri odpiranju prsnega koša pravzaprav v naših bokih. Ko sprostimo napetosti okoli bokov, se  lahko sprosti tudi ledveni del hrbta in lažje zadihamo in končno podaljšamo tudi naše predklone.
Skratka, boki so zame skriti “krivec” oz. skrivna rešitev (ko jih raztegnemo in sprostimo) za mnoge težave, ki jih na prvi pogled ne bi povezali z odpiranjem bokov, tako da fino je, da se konkretno lotimo tega velikega vozlišča 🙂
 
GIBI TREBUŠNEGA PLESA – INTENZIVNO EXSTENZIVNO – PETEK 28. FEBRUAR 2020- center Špela Dance, Ljubljana
/ BELLY DANCE MOVEMENT EXTENSIVE INTENSIVE, –  FRIDAY 28th FEBRUARY 2020 – Špela Dance center, Ljubljana
19:00-21:00
Delavnica namenjena tehniki gibov – drillingu! Osnovni gibi, ampak ekstenzivno in intenzivno. Tudi kot profesionalka še vedno najbolj vadim osnovne gibe, saj je kvaliteta in dobra izvedba le-teh pogoj za vse ostalo. In vadbe osnov se preprosto ne naveličam, ker je vedno še toooliko prostora za izboljšave!
Delavnica bo potekala kot ena velika privatna ura – poleg razlage bom nudila 1 on 1 assiste, in vam poskušala pomagati priti globje v vašo pozicijo, izvedbo giba in v njegovo kvaliteto!
Na delavnici ne bo nobenih zapletenih kombinacij ali pa koreografij, samo odmerjen čas vsakemu gibu in drilling na hudo musko 🙂
 
JOGA ZA ZDRAVA in GIBLJIVA RAMENA!  – SOBOTA, 29.2.2020,  Parmova 25, Ljubljana
/  YOGA FOR HEALTHY and FLEXIBLE SHOULDERS! – SATURDAY, 29th of February 2020, Parmova 25, Ljubljana
10:30 -12:30
Ramena so med vsemi sklepi najbolj gibljiva, in zato tudi najbolj dovzetna za poškodbe. Po dveh letih kroničnih bolečin, 4 popolnoma različnih diagnozah strokovnjakov in operaciji sem še vedno trpela zaradi bolečin, ki pa sem se jih nato popolnoma znebila z vajami, ki jih predstavim tudi na delavnici!
Poleg tistih, ki vam bolečine v ramenih že grenijo življenje, je delavnica primerna tudi za tiste, ki želite bolj gibljiva ramena (a ne na račun bolečin) in za tiste, ki imate izredno gibljiva (hiperfleksibilna) ramen, pa bi želeli izboljšati izvedbo svojih gibov. Da bomo z veseljem in brez bolečin vadili globoko v našo starost!
ELEGANCA? Ja, prosim!  – SOBOTA, 29.2.2020,  Parmova 25, Ljubljana
/  ELEGANT? Yes, please! – SATURDAY, 29th of February 2020, Parmova 25, Ljubljana
13:00-15:00
Kako do elegantnih gibov rok in fluidnih gibov?  Kako do mehkobe in gibov morskih meduz, kač in drugih prelepih bitij, ki v Tribal belly dance-u navdihujejo naš ples? Kako do te skrivnostne kvalitete gibov, ki jo dobimo z valovanji in prepletenimi gibi? Prvi odgovor je seveda practice -vadit je treba! Poleg tega, da se bomo konkretno lotili prvega odgovora, pa bom tudi anatomsko gledano razložila, kako prepričati svoje telo, da osvoji tudi “nečloveške” elemente gibanja!
 
ODPRIMO PRSNI KOŠ in POPRAVIMO SVOJO DRŽO z jogo – NEDELJA, 1. marec 2020,  Parmova 25, Ljubljana
/ OPEN YOUR CHEST and IMPROVE YOUR POSTURE with yoga – SUNDAY, 1st of March 2020, Parmova 25, Ljubljana
Ekrani so nam konkretno pokvarili našo držo, to ni potrebno razlagat. To, da se nam hrbtenica z starostjo vedno bolj poseda, je tudi lahko skrb vzbujajoče. Ampak veliko lahko naredimo, da zopet najdemo svojo optimalno držo! Na žalost je tako v jogijskem kot tudi v plesnem svetu obveljalo kar nekaj napačnih mitov, kako dvigniti prsni koš. Na delavnici se boste naučili kako aktivirati nove mišične skupine za odpiranje prsnega koša, pa tudi kako razbremeniti in sprostiti tiste mišice, ki nam onemogočajo večjo gibljivost. Poleg gibljivosti pa bo velik poudarek tudi na krepitvi, saj nam le ta omogoča da ustvarimo močen steber opore, ki bo pokonci držal našo gibčno hrbtenico celo življenje!
 
BOOTYLICIOUS – UMETNOST GIBANJA Z BOKI – NEDELJA, 1. marec 2020,  Parmova 25, Ljubljana 
/ BOOTYLICIOUS – THE ART OF HIP MOVEMENTS – SUNDAY, 1st of March 2020, Parmova 25, Ljubljana
Ritke gor, ritke dol. Dobesedno. Na prvem delu delavnice bomo naredile kar nekaj (dobesedno) vročih vaj za ritnice. Poleg dobrodošlega izboljšanja tonusa in večje mišične mase gluteus-ov bomo s tem tudi izboljšali zavedanje ritnih mišic, ki se jih bomo nato naučili izolirati in premikati ločeno od vseh drugih mišičnih skupin. Tribal plesalke “twerkamo” že več desetletij! Seveda tudi z namenom, da s tem okrepimo gibe naših bokov in najdemo sočne in hrustljave akcente!
Naučeno bomo potem vkomponirali v plesno tehniko akcentov z boki, pa tudi kroženj, zasukov in drugih gibov. Shakira je rekla da boki ne lažejo, in po delavnici ji bomo lahko prikimali 🙂