TRIBALICIOUS 2024 1.6. ob 19h

posted in: DOGODKI | 0


Več na FB:
https://www.facebook.com/events/401340062725890/

Na predstavi Tribalicious bodo skupaj z Manco Pavli in Leno Petrovič-Lukić zaplesale tečajnice, ki plešejo v okviru društva KUD TARAB.

Tribal Fusion je moderna plesna zvrst, ki se je razvila v San Franciscu iz korenin orientalskega plesa. Stilizacijo so oplemenitili vplivi flamenka, indijskega plesa, hip hopa in drugih plesnih oblik.
Tribal Fusion odlikuje ponosna plesna pozicija, ki spodbuja opolnomočenost in samozavest, umetnost izoliranih gibov, ki poglablja samozavedanje in uporaba glasbe, ki zliva vplive iz vsega sveta in proslavlja medkulturni dialog in sodelovanje.

Manca Pavli je profesionalna plesalka in pedagoginja, ki je skupaj z društvom KUD TARAB predana širjenju in krepitvi Tribal Fusion plesne kulture. Letos obeležuje 20 letnico svoje Tribal Fusion plesne poti.
Lena Petrovič-Lukič pleše in uči že več kot 10 let. Njena plesna zgoda se od njenega otroštva odvija skozi različne plesne zvrsti. Od izraznega plesa, klasičnega baleta, hip hopa in flamenka. Že več kot desetletje se izobražuje pri Manci Pavli in je članica skupine Amaya.

Društvo KUD TARAB letos praznuje 15 letnico delovanja!
Pod njunim vodstvom se Tribal Fusion plesa učijo ženske vse od popolnih začetkov, pa do “pro” skupine, imenovane Amaya Collective in Delirium.
Pridite in doživite ritme plesa skupaj z nami!

VSTOPNICE lahko rezerviraš pri Leni na:
lena.petrovic.lukic@gmail.com

LOKACIJA:

Kulturni dom Franca Bernika Domžale
Ljubljanska cesta 61, 1230 Domžale, Slovenija

Po rezervaciji (št. vstopnic, ime in priimek ter email) prejmeš podatke z nakazilom, s katerim rezervacijo potrdiš.
Vstopnice ki v roku predprodaje ne bodo plačane, se zaračunajo po redni ceni 20 €!

Ker je bila naša zadnja predstava razprodana, priporočamo rezervacijo vnaprej.
15€ v predprodaji (do 27.5.2024)
20€ (27.5. – 1.6.204)