ADVENTNI KOLEDAR * ONLINE TRENINGI * 31 dni, 31 unikatnih treningov z Manco Pavli

posted in: DOGODKI | 0

Inspiriral me je dobri stari ADVENTNI KOLEDARČEK, kjer smo kot otroci vsako leto nestrpno pričakovali nov dan in odprli nov okenček, v katerem se je skrivala nova, umetelno unikatno oblikovana čokoladica! Na podoben način boste vsak dan lahko odprli 1 spletno okence in v njem našli dnevno fotografijo in link na vadbo za tisti dan, ki bo vsak dan drugačna. Videi so posneti “v živo”, tako da ne dobite le navodil, temveč lahko vaje delate z menoj, kot da bi bili na tečaju!

TRIK vsakodnevne vadbe: Trening dneva bo na linku na voljo le 24ur, zato, da nas ne premamijo izgovori in druge obveznosti, saj moramo izkoristiti vadbo tisti dan! To nas bo prisililo v to, da vadimo redno, vsak dan, kar tudi sicer smatram za največji razlog za uspeh: vztrajnost in rednost vadbe. Kot smo se naučili iz izkušenj, je veliko lažje nekaj narediti, ko tega NE moremo prestaviti na naslednji dan 😉

 

Cilj je dnevna vadba, pa četudi le za kakovostnih nekaj minut. Začeli bomo s 5imi minutami na dan (3 dnevi, od 1.-3.12.), nato bodo treningi dolgi 10 min (1 teden), naslednji teden bodo dolgi 15 min, še naslednji teden 20 minut in zadnji teden decembra bodo dolgi že 25 min. Še vedno zelo izvedljivo za vsakodnevni commit!

Vsaka sekcija/teden meseca bo imela generalni fokus vadbe – polovica dnevne vadbe bo joga & vaje ki nas bodo pripravile in nam pomagale z 2gim delom dnevne vadbe = kvalitetna izvedba gibov Tribal belly dance-a! Na ta način bomo 100% efektivni in videli boste, koliko napredka lahko naredite v 1 tednu in koliko v 1 celem mesecu vsakodnevne vadbe! V videih bodo opcije za začetnike in nadaljevalke/ce!

Tudi tisti, ki samo jogirate, se nam lahko pridružite in naredite polovico treningov, če vas ples ne premami.

 

TEDEN 1

  1. – 10.12. – fokus = odpiranje prsnega koša & gibi ter izolacije z prsnim košem

TEDEN 2

  1. – 17. 12. – fokus = stranske trebušne mišice/stranskega dela torsa & gibi in izolacije bokov

TEDEN 3

  1. – 24. 12. – fokus = trebušne mišice & valovanja, undulacije in belly rolls 

TEDEN 4

  1. – 31. 12 –  fokus = vaje za moč in odpiranje ramen & funky drillsi in vaje za elegantne roke 

 

Link na adventni koledarček boste prejeli po prejetem potrdilu o vplačilu. Koledarček lahko vplačate tudi na samih tečajih.

Prispevek bazira na minimalni donaciji, saj si želim da bi vsi lahko izkusili kako veliko spremembo povzroči vsakodnevna vadba.  Predlagano minimalno plačilo za vseh 31 videov je 35€. Če želite AK podpreti z večjo podporo, bomo tudi super veseli! Vse donacije nam bodo pomagale na poti do novega plesnega doma v Ljubljani, saj moramo Parmovo zapustiti po tej sezoni (julija 2019).

Za vse redne tečajnice velja popust, pa tudi za tiste, ki ste pri AK že sodelovali, tako da je vaš minimalni prispevek donacije lahko 30€.

 

REGISTRACIJA (na mancapavli@gmail.com)

1.POŠLJI mi email naslov, kamor želiš prejemati linke na koledar in gesla za odklepanje videov

2.NAKAŽI/DONIRAJ in mi pošlji potrdilo o vplačilu ali pa prinesi dinarčke na tečaje.

3.DOBIŠ linke in uživaš v vadbi doma!