💜VIKEND SPECIAL TOPIC DELAVNIC💜 oktober 2018

posted in: DOGODKI | 0

Zaradi povpraševanja končno razpisujem vikend SPECIAL TOPIC delavnic, in sicer same tematike, ki jih že dolgo želite od bližje spoznat, raziskat in zvadit in seveda, doživet kakšen ornk breaktrough!

alignment flow JOGA in TRIBAL BELLY DANCE
primerno za začetni in nadaljevalni nivo
lokacija: Parmova 25, Ljubljana
 
 ✳SOBOTA –  27. OKTOBER 2018
16:00-18:00 JOGA– odpiranje, krepitev in sproščanje ramenskega obroča ter vratu
18:30-20:30 TRIBAL BELLY DANCEBelly rolls, valovanja in kačji gibi
 
 ✳NEDELJA – 28. OKTOBER 2018
11:30 – 13:30 JOGA – za odpiranje prsnega koša in dvig energije
14:00 – 16:00 TRIBAL BELLY DANCEkorenine Tribal stila – moč elegance, rok in gibov v ATS-u

OBVEZNE prijave na mancapavli@gmail.com, število mest je OMEJENO!


CENA VIKEND PAKETA: 
2 DELAVNICI JOGE + 2 DELAVNICI PLESA= 80€ (75€ = cena s popustom za nove tečajnice/ke ALI tečajnice/ke, vpisane v redne tečaje)
1 DAN DELAVNIC= 60€ (55€ = cena s popustom za nove tečajnice/ke ALI tečajnice/ke, vpisane v redne tečaje)
1 DELAVNICA= 35€  (30€ = cena s popustom za nove tečajnice/ke ALI tečajnice/ke, vpisane v redne tečaje)
SAMO JOGA 2x 60€ (55€ = cena s popustom za nove tečajnice/ke ALI tečajnice/ke, vpisane v redne tečaje)
SAMO PLES 2x 60€ (55€ = cena s popustom za nove tečajnice/ke ALI tečajnice/ke, vpisane v redne tečaje)
 
JOGA DELAVNICE 
– V soboto najprej ramena: ena mojih najljubših tematik, v kateri sem se pravzaprav specializirala! To bo krasna podlaga za nedeljsko tematiko: odpiranje prsnega koša za vse, ki želite izboljšat držo, in po naravni poti dobiti boost energije!
In največje revolucije se dogajajo prav na delavnicah, kjer imamo več časa za odkrivanje!

TRIBAL BELLY DANCE DELAVNICE

– O ja, zgornje trebušne, spodnje trebušnje, rolanje in ostali “triki”, ki jih želimo obvladat v (tokrat dobesedno=) trebušnem plesu! Pravzaprav trening kako postati fluidna kot voda in hipnotična kot kača 😉🐍
V nedeljo pa bomo delali na AMERICAN TRIBAL STILU! Popolna priložnost za vse plesalke, ki ga še niste preizkusile, naredite si uslugo in pridite probat ker je zakon! Osebno se mi zdi ATS tudi nujna osnova, ki jo bi morale redno trenirati tudi Fusion plesalke, saj prek ATSa dobiš kraljevsko držoin še bolj kraljevske roke! Tako da lepo vabljene tudi vse, ki bi delale na tem, da izboljšate svojo Tribal tehniko, čeprav ATS ni vaš fokus! Tiste ki boste želele, boste lahko dodale tudi igranje činelic/sagata!


Delavnice vodi: Manca Pavli

Mednarodna plesna umetnica – Manca Pavli nenehno nastopa na svetovnih turnejah ter poučuje moderni orientalski ples, imenovan Tribal stil. Poleg delavnic v tujini poučuje tudi redne tečaje joge in plesa v Ljubljani, kjer vodi društvo KUD TARAB.
Več let je asistirala najbolj znani Tribal plesalki na svetu, Rachel Brice. Z Rachel je učila intenzivne tečaje v Kostariki, za udeleženke iz celega sveta. V tako imenovani “Meki” Tribal stila, San Franciscu, je pridobila certifikat Suhaila Salimpour level 2. Pri ustanoviteljici Tribal stila, Caroleni Nericcio pa je opravila izobraževanje za učiteljico American Tribal stila (ATS®) in dobila status FCBD® Sister Studio. Po desetletju prakse je leta 2015 v San Franciscu zaključila tudi izobraževanje za učiteljico joge.
Jeseni 2009 se je pridružila skupini Bellydance Superstars kot gostujoča tribal plesalka na njihovi evropski turneji po Angliji, Franciji in Maroku.
Manca je umetniški vodja in koreografinja plesne skupine Amaya Dance Company, ki je s predstavami Orient Under Construction, Bellydance Unveiled in Bellydance Infusion project gostovala po Evropi, leta 2017 pa predstavila tudi inovativno gledališko predstavo Izplesana. Je tudi projektni vodja festivala Tribal Bliss.
Svojo poznavanje plesa in joge je dopolnila s študijem na Oddelku za etnologijo in kulturno antropologijo v Ljubljani, ki ga je zaključila leta 2015.